Izvor: INFORMER
01.11.2023 u 14:18
1

OBRT U RUSIJI! Prigožin ponovo na čelu Vagnera! (FOTO)

Grupa „Vagner“ postaje jedinica Ruske garde, a na njenom čelu biće Pavel Prigožin, sin biznismena Jevgenija Prigožina, koji je poginuo u avgustu.

Ovo je izvestio telegram kanal povezan sa Pavelom Prigožinom. Kako se navodi u poruci, svi zaposleni u Vagneru u su zamoljeni da potpišu individualne ugovore sa Ministarstvom odbrane.

Za novu jedinicu, baza se sada gradi od nule u zoni Severnog vojnog okruga. Istovremeno, struktura, komandanti i redosled interakcije za borce ostaće isti.

ZABORAVLJENI RAT: Izrael bacio Ukrajinu u drugi plan, Amerikanci okreću leđa Zelenskom

„Trenutno zapošljavamo nove radnike. Prihvatamo kandidate od 20 do 55 godina. Prvi mesec je obavezna obuka „, stoji u saopštenju grupe.

Ranije je postalo poznato da se borci grupe koji su ušli u sastav Ruske garde vraćaju u zonu specijalne operacije, u Ukrajini. Prema rečima komandanta čečenskih specijalnih snaga Aptija Alaudinova, „vagnerovci“ su poslati u Severni vojni okrug kao deo njegove jedinice Ahmat.

Osnivač grupe Vagner Jevgenij Prigožin poginuo je 23. avgusta u avionskoj nesreći. Njegov avion se srušio tokom leta iz Šeremetjeva za Sankt Peterburg i pao u Tverskoj oblasti. U njemu je bilo 10 ljudi, uključujući članove posade, koji su svi poginuli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OBRT U RUSIJI! Prigožin ponovo na čelu Vagnera! (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter