Izvor: BSC HAPPY/KURIR
22.01.2024 u 17:48
0

PANIKA U VAZDUHU! Umesto u London, avion sleteo 1.600 kilometara dalje!

Avion Rajanera koji je putovao iz Mančestera za London zbog snažne oluje Iša preusmeren je u Budimpeštu.

Let koji je trebalo da traje 37 minuta pretvorio se u putovanje dugo skoro tri satanakon što je mlaznjak sleteo u 1.600 kilometara udaljenu prestonicu Mađarske.

Zbog opasnih oluja, koje su dostizale brzinu od 150 kilometara milja na sat u nedelju popodne, piloti su odustajali od svojih prvobitnih odredišta i donosili drastične odluke u koju zemlju da slete.

AU, KAKAV GNEV: Predsednik Filipina iskoristio državni helikopter zarad LIČNOG HIRA

Tako je let od Londona do Njukeja završio zaobilaznim putem do španskog grada Malage dok je let Rajanera iz Mančestera za Dablin preusmeren u Pariz.

Stigli smo u Dablin i bili iznad piste, ali onda smo se vratili na nebo. Pokušali smo ponovo da sletimo i tada je pilot objavio da je u Dablinu previše vetrovito i da je Mančester pun i da idemo u Istočni Midlends. Nekih 20 minuta kasnije obavešteni smo da aerodromi u Velikoj Britaniji nisu opcija i da su doneli odluku da idu u Pariz Bove. Putnici su se nasmejali kad nas je pilot obavestio da idemo u Pariz – navodi jedna putnica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter