Izvor: Tanjug
29.03.2023 u 20:02
0

PATRUŠEV NAPOMINJE: „SAD testiraju biološko oružje“

Sekretar Saveza bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev izjavio je danas da nije samo Ukrajina poligon SAD za testiranje američkog biološkog oružja, već da su na meti i Gruzija, Moldavija kao i neke države članice Šangajske organizacije za saradnju.

On je na sastanku Šangajske organizacije u Nju Delhiju rekao i da je neophodno da se u okviru organizacije razmotre pitanja bezbednosti od biološke bezbednosti.

NEMA NIŠTA OD DIPLOMATIJE U UKRAJINI: „Sukob moguće rešiti samo VOJNIM PUTEM“

Prema rečima Patruševa, postoje neoborivi dokazi da Vašington vodi široku biološku aktivnost na teritoriji Ukrajine, kao i da su američke elite umešane u te procese.

– U oblasti oko Ternopolja, Odese, Harkova, Nikolajeva, registrovane su epidemije infekcija u blizini instituta gde se izučavaju uzročnici bolesti, hemoragijska groznica, kolera, svinjski grip, hepatitis tipa A, botulizam, naveo je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter