Izvor: Sputnjik
14.02.2023 u 11:21
0

POTVRĐUJU TU ČINJENICU SVAKI DAN! Peskov poručio da je NATO za Rusiju neprijateljska organizacija

NATO je neprijateljska organizacija i ona to potvrđuje svaki dan i sve jasnije ističe svoju uključenost u sukob u Ukrajini, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– NATO je nama neprijateljska organizacija koja svoj neprijateljski stav potvrđuje svaki dan i koja se iz sve snage trudi da što jasnije pokaže svoju uključenost u sukob u Ukrajini. Naravno, to zahteva određene mere predostrožnosti – rekao je Peskov novinarima.

PESKOV O NAVODNOM POROŠENKOVOM PREDLOGU PUTINU DA ZAUZME DONBAS: „Nijedan režim ne bi ubijao žene, decu, starce“

Podsetimo, u Briselu se danas održava sastanak ministara odbrane NATO.

Generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg tvrdi da od Rusije nema znakova da želi mir.

– Ministarski sastanak se održava u kritičnom trenutku za našu bezbednost…Ne vidimo nikakve signale da se ruski predsednik Vladimir Putin sprema za mir, naprotiv, vidim pripreme za intenziviranje borbenih dejstava, za nove ofanzive i napade – rekao je on.

To samo pokazuje, navodi Stoltenberg, da se mora povećati podrška Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter