Izvor: RIA
23.03.2024 u 17:25
0

POZNATA IMENA NAPADAČA: Oglasio se ruski MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova Ruske Federacije saopštilo je danas da su svi privedeni u slučaju smrtonosnog napada u dvorani Krokus stranci, ne navodeći čiji su državljani. Iz video snimka dela saslušanja poznato je kako izgledaju tri od četiri napadača, a poznata su i četiri imena – Faridun Šamsudin, Abdulo, Muhamed (prezimena nisu navedena) i Radžab Alizadeh, prenosi RIA Novosti.

SLEDE TOTALNE EGZEKUCIJE TERORISTA, OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB:

Svi pritvorenici na objavljenom video snimku izuzetno slabo govore ruski (ili se pretvaraju da slabo govore), a jedan od njih komunicira sa operativcima preko prevodioca na tadžičkom, navodi ruska agencija. Sudeći po izjavi uhapšenog Fariduna Šamsudina, teroristički napad je izveden „za novac“.

U napadu izvršenom u dvorani Krokus, jednom od najgorih terorističkih napada u modernoj istoriji Rusije, ubijeno je 133 ljudi, uz veliki broj ranjenih, saopšteno je ranije danas iz ruskog Istražnog komiteta. Akcija naoružane grupe je bila dobro pripremljena i osmišljena kako bi broj žrtava bio što veći, preneli su ruski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter