Izvor: Kurir.rs
10.02.2024 u 13:21
1

SITUACIJA ALARMANTNA I PARALIŠUĆA: Preti masakr i krvoproliće u gradu koji ima više od milion stanovnika

Ahmed el Sufi, gradonačelnik Rafe, rekao je za Al Džaziru da će „svaka vojna akcija u gradu sa više od 1,4 miliona Palestinaca dovesti do masakra i krvoprolića“.

ZAPANJUJUĆE BROJKE, NA KOJE SVET ZATVARA OČI: Najmanje 27.365 Palestinaca ubijeno, a 66.630 ranjeno u Gazi od 7. oktobra, Blinken u akciji gašenja požara

„Apelujemo na međunarodnu zajednicu da zaustavi genocid nad palestinskim narodom“, rekao je El Sufi.

Dodao je da je grad suočen sa glađu zbog nedostatka zaliha, te da je pomoć koja ulazi preko prelaza Rafa dovoljna samo za deset odsto gradskog stanovništva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SITUACIJA ALARMANTNA I PARALIŠUĆA: Preti masakr i krvoproliće u gradu koji ima više od milion stanovnika”

  1. Koja međunarodna zajednica?????????? 70-et godina britanci i amerikanci seju zlo po celoj planeti Zemlji. I niko ništa da ljudski kaže. Jadan palestinski narod! Ne postoji više pravda već samo zlo, na žalost.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter