Izvor: Kurir.rs/Reuters
19.12.2022 u 22:04
0

RUSKI DRONOVI KAMIKAZE GAĐALI KIJEV PAR SATI PRE DOLASKA PUTINA U BELORUSIJU: Pritisak na Lukašenka da se pridruži novoj ofanzivi?

Moskva je u ponedeljak pokrenula napad dronovima „kamikazama”, pogodivši ključnu infrastrukturu u Kijevu i oko njega, nekoliko sati pre nego što je ruski predsednik Vladimir Putin stigao u Belorusiju, što je podstaklo strah da će Putin izvršiti pritisak na svog saveznika da se pridruži novoj ofanzivi na Ukrajinu.

PUTIN POSLAO OŠTRU PORUKU, SVI ZANEMELI : „Rusija ne namerava da pripoji Belorusiju…“

Ukrajinsko ratno vazduhoplovstvo saopštilo je da je njihova protivvazdušna odbrana oborila 30 dronova, u trećem ruskom vazdušnom napadu na ukrajinsku prestonicu za šest dana i poslednjem u nizu napada od oktobra koji su bili usmereni na ukrajinsku elektroenergetsku mrežu, što je izazvalo velike nestanke struje usred podzemlja. temperature smrzavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zvaničnici su rekli da su najmanje tri osobe ranjene, a devet zgrada je oštećeno u Kijevskoj oblasti.

Ukrajinska agencija za atomsku energiju optužila je Rusiju da je poslala jednu od bespilotnih letelica iznad dela Južnoukrajinske nuklearne elektrane, u regionu Mikolajeva.

„Ovo je apsolutno neprihvatljivo kršenje nuklearne i radijacione bezbednosti“, napisao je Energoatom na Telegramu.

Invazione ruske snage trenutno zauzimaju nuklearnu elektranu u Zaporožju, najveću evropsku, blizu linije fronta na jugoistoku Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter