Izvor: russia today/happybsc
29.10.2022 u 13:32
0

Šef NATO-a objasnio zašto RUSIJA NE SME DA POBEDI u Ukrajini: „To bi bila katastrofa za Kijev i loše po Zapad!“

SAD treba da nastave da podržavaju Ukrajinu jer bi pobeda Rusije u sukobu osnažila Kinu, rekao je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.

Pobednička Rusija bi „bila loša za sve nas u Evropi i Severnoj Americi, u celom NATO-u, jer bi to poslalo poruku autoritarnim liderima – ne samo Putinu, već i Kini – da upotrebom brutalne vojne sile, oni mogu da ostvare svoje ciljeve“- rekao je Stoltenberg. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Važno je da saveznici u NATO-u budu zajedno i da se pozabave posledicama uspona Kine – i oko toga se slažemo-istakao je on, govoreći o tome da je Peking označen kao veliki „izazov“. 

-Pomoć Vašingtona Kijevu mora da se održi „delimično zato što ako ruski predsednik Vladimir Putin pobedi u Ukrajini, to će biti katastrofa za Ukrajince- dodao je on.

Prema Stoltenbergu, kontinuirano vojno prisustvo SAD, a takođe i Kanade u Evropi, bilo je, sveukupno, „od suštinskog značaja za snagu i kredibilitet te transatlantske veze“.

SAD su bile najsnažnija podrška Ukrajini od izbijanja njenog sukoba sa Rusijom krajem februara, obezbeđujući Kijevu oružje, sredstva i obaveštajne podatke. Vašington je do sada pružio više od 17 milijardi dolara vojne pomoći vladi Zelenskog – mnogo više nego što su evropske zemlje zajednički obavezale. Isporuke američkog oružja uključivale su sofisticirani hardver kao što su višecevni raketni bacači HIMARS, haubice M777 i borbene bespilotne letelice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter