Izvor: Tanjug/BSC Happy
19.05.2023 u 07:31
2

OKA NISU SKLOPILI: Ruski avioni nadletali Ukrajinu, KIJEV strahovao od udara „KINŽALA“ VIDEO

Sirene za vazdušnu opasnost tokom noći su se oglasile širom Ukrajine, a u pojedinim oblastima prijavljene su i eksplozije, međutim nije bilo žrtava. Nisu zabeleženi napadi na infrastrukturu ili civilne ciljeve.

Iz ukrajinske vojske je saopšteno da su ruski avioni u vazduhu i da postoji postoji opasnost od udara hipersoničnih projektila Kinžal.

Šef kijevske vojne administracije Sergej Popko rekao je da su ruske snage poslale veliki broj dronova ka ukrajinskoj prestonici, ali da su ukrajinske snage uništile sve vazdušne ciljeve.

KONAČNI OBRAČUN POD BAHMUTOM: Ukrajinski jurišnici UKOPANI pod ruskom ARTILJERIJOM VIDEO

– Ova taktika Kremlja je pokušaj da se nadjačaju naše protivvazdušne snage i izvrši psihološki pritisak na civile. To se neće dogoditi – poručio je Popko na Telegramu.

Zvaničnici u Donjeckoj oblasti, koja je pod kontrolom Moskve, saopštili su da su ukrajinske snage posle ponoći ispalile osam projektila na grad Donjeck, ali nije navedeno da li je bilo žrtava.

Strah od hipersoničnih raketa „Kinžal“ postala je još veća nakon što je jedna od njih pogodila američki protivvazdušni sistem „Patriot“, iako je masa stručnjaka govorila da je to nemoguće da se desi. Samo hipersonično oružje je ključ kojim se rat može završiti za par sati, ali trenutna situacija onemogućava da ono bude adekvatno upotrebljeno, naročito zbog razorne moći koja bi mogla da odnese živote velikog broja civila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OKA NISU SKLOPILI: Ruski avioni nadletali Ukrajinu, KIJEV strahovao od udara „KINŽALA“ VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter