Izvor: BSC Happy
01.02.2023 u 14:24
0

SNABDEVANJE UKRAJINE RAKETAMA NEĆE PROMENITI TOK DOGAĐAJA: Peskov naglasio da SAD tako direktano raspiruje tenzije!

Specijalna vojna operacija će se nastaviti, naglasio je Peskov.

Spekulacije Sjedinjenih Američkih Država o mogućem snabdevanju Ukrajine raketama dugog dometa raspiruju tenzije i intenziviraju eskalaciju, ali sve to neće promeniti tok specijalne vojne operacije. Nastaviće se, rekao je medijima u sredu portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Da, ovo je direktan način raspirivanja tenzija i povećanja stepena eskalacije. To vidimo. To zahteva dodatne napore. Ali da kažem još jednom: to neće promeniti tok događaja. Specijalna vojna operacija će se nastaviti – naglasio je Peskov.

„LAŽE DŽONSON, ZNAM O ČEMU SU PRIČALI!“ Peskov oštro reagovao na izjavu bivšeg britanskog premijera da mu je Putin pretio raketama

Portparol Kremlja je istakao da je sada ključni zadatak za Rusiju da nastavi specijalnu vojnu operaciju i, što je najvažnije, „ispunjavanje zadataka koje je formulisao šef države“.

Peskov je upitan da li Moskva razmatra mogućnost pregovora na najvišem nivou, ne sa Kijevom, već sa Vašingtonom na pozadini situacije u Ukrajini, portparol Kremlja je rekao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Za sada nema planova za pregovore Putina i Bajdena.

Rojters je u utorak izvestio, pozivajući se na dva anonimna američka zvaničnika, da se SAD spremaju da Ukrajini pruže paket vojne pomoći vredan 2,2 milijarde dolara, za koji se očekuje da će po prvi put uključiti rakete većeg dometa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter