Izvor: Kurir.rs/Newsweek
21.12.2022 u 12:05
0

STRAVIČNE SCENE IZ BAHMUTA: Grupa od 7 Vagnerovaca hoda rovom, a onda ih raznosi ukrajinska granata! (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži videozapis na kojem se može videti kako ukrajinski vojnici u Bahmutu navođenom protivtenkovskom raketom raznose grupu od sedam ruskih vojnika koji hodaju jednim rovom.

ZELENSKI POSETIO BAHMUT? Ukrajinci tvrde da je danas posetio grad za koji se vode ozbiljne borbe!

 

Video je na Telegramu u utorak objavila ukrajinska politička stranka Treća snaga.

„Treća snaga nastavlja u Bahmutu da hvata Vagnerove plaćenike“, napisali su uz video. „Zahvaljujući hrabroj pešadiji koja drži Bahmut, možemo pronaći i uništiti ruske jurišnike. Lov se nastavlja.“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ne zna se sudbina vojnika koji su pogođeni ukrajinskom raketom, ali se može pretpostaviti da je u ovom slučaju verovatno bilo poignulih i teško ranjenih.

Spomenuti video na društvenim mrežama se pojavio pošto je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski ranije u utorak nenadano posetio Bahmut, grad u kom se ukrajinske i ruske snage žestoko sukobljavaju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter