Izvor: Tanjug
06.02.2023 u 16:20
0

TURSKA UPUTILA ZVANIČAN ZAHTEV: Traži pomoć od NATO i saveznika u otlanjanju posledica zemljotresa

Turska je uputila i zvaničan zahtev NATO alijansi i saveznicima u kojima traži pomoć u otklanjanju posledica razornog zemljotresa koji je rano jutros pogodio tu zemlju.

Zatražena je medicinska pomoć i oprema i posebne jedinice za pretragu, kao i potpuno opremljene poljske bolnice sa tehničkim osobljem za smeštaj povređenih.

ČOVEK PRIKLJEŠTEN VISI SA ZGRADE I ZOVE UPOMOĆ: Stravični snimci iz Turske nakon zemljotresa, spasioci izvlače decu! (VIDEO)

Kako se navodi, odgovor se očekuje od posebnog koordinacionog centra NATO za odgovor na katastrofe.

U razornom zemljotresu jačine 7,8 stepeni koji je jutros pogodio Tursku i Siriju stradalo je više od 2.300 osoba, a više hiljada je povređeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter