Izvor: BSC Happy/Novosti
22.07.2023 u 17:26
0

ORBANOVO MRAČNO PREDVIĐANJE: „Evropska unija je kao stari bokser – hvali se šampionskim pojasom, ali neće u ring“

Pad Nemačke, Francuske i Italije na listi ekonomski razvijenih zemalja sveta

Evropska unija je kao stari bokser koji svima pokazuje svoj šampionski pojas, ali odbija da uđe u ring, rekao je danas mađarski premijer, Viktor Orban, koji je govorio na Slobodnom univerzitetu i letnjem studentskom kampu u Rumuniji.

– Evropska unija je kao ostareli bokserski šampion koji pokazuje šampionski pojas, ali više ne želi da uđe u ring. Sve je to dovelo do ekonomske, političke i kulturne izolacije, kao u nekom getu – rekao je šef mađarske vlade.

Orban kaže da EU vidi oko sebe „konfuzan svet i mnoga gladna usta koja treba nahraniti, a istovremeno i preteranu potrošnju“.

PORUKA ORBANA SA NATO SAMITA: „Ukrajini treba isporučiti mir, a ne oružje“

Smatra da će se EU suočiti sa velikim poteškoćama, a pred njom su mračni izgledi. Mađarski premijer podseća na prognoze MMF-a prema kojima će do 2030. godine Italija i Francuska izgubiti mesta u prvih 10 ekonomski razvijenih zemalja sveta, a Nemačka će se pomeriti sa četvrtog na deseto mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter