Izvor: BSC happy portal
10.01.2024 u 10:33
0

ZAHAROVA MAESTRALNO I PRAVO U METU: Evo šta kaže za tajni sastanak Kijeva i saveznika

Tajni sastanak o Ukrajini, koji su održali Kijev i njegovi saveznici, nije imala nikakve veze sa rešavanjem ukrajinske krize – to je bilo skretanje pažnje na režim Vladimira Zelenskog, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

RAKETE KOJE STE POSLALI UKRAJINCIMA SRUČIĆEMO VAM NA GLAVU: ZAHAROVA poslala JEZIVU PORUKU POLJACIMA – muk!

– To je uvežban koncept skretanja političke pažnje, posebno na režim Zelenskog. To je pi-ar njegovog režima. Reč je o konstantnoj aktivnosti u informaciono-političkom prostoru u čijem je centru pažnje tema Zelenskog i svih tih zapadnih ideologija koje su razvijali i širili. To nema nikakve veze sa rešavanjem ukrajinske krize. To su dve potpuno različite teme koje se međusobno isključuju – kazala je Zaharova.

Kako je dodala, rešavanje situacije u Ukrajini je mukotrpan posao.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter