Izvor: ALO
14.04.2024 u 14:06
0

ZATVORENI SVI AERODROMI U IRANU: Otkazani letovi do ponedeljka

Aerodromi u Teheranu zatvoreni nakon napada Irana na Izrael.

Aerodromi u Teheranu obustavili su letove do ponedeljka do 6:00 po lokalnom vremenu, saopštila je iranska državna novinska agencija Tasnim i poluzvanična novinska agencija ISNA.

Otkazani su svi letovi za i iz aerodroma Iman Homeini, koji opslužuje međunarodne letove, i aerodroma Mehrabad u Teheranu, koji služi domaće letove.

Letovi u Širazu, Isfahanu, Bušeru, Kermanu, Ilamu, Sanandažu i nekoliko drugih aerodroma na zapadu Irana su otkazani, saopštili su državni mediji.

BROD RUSKE PACIFIČKE FLOTE PROŠAO SUECKI KANAL: Ušao u Sredozemno more

 

To dolazi nakon što su Lufthanza i njena podružnica Austrian Airlines — trenutno jedina dva zapadna avioprevoznika koja obavljaju međunarodne letove za Iran — najavili obustavu letova za i iz Teherana ranije ove sedmice, pošto je region bio u stanju pripravnosti zbog uzvratnog udara Irana na Izrael.

Podsetimo, počasni konzul Srbije u Berševi, u Izraelu Aleksandar Nikolić izjavio je jutros, posle sinoćnog masovnog iranskog napada dronovima i raketama na teritoriju Izraela, da među državljanima Srbije koji žive u Izraelu nema povređenih, da je jutro mirnije i da su u kontaktu sa Ministarstvom spoljnih poslova i srpskim ambasadorom u Tel Avivu.

– Naši državljani, njih oko 2.500 su dobro, nema povređenih, a noć je bila neprospavana – rekao je Nikolić za Tanjug, ocenivši da je, u poređenju sa napadom Hamasa na Izrael 7. oktobra, stanje državljana Srbije „daleko relaksiranije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter