Izvor: Alo.rs
05.02.2024 u 18:32
0

ZBOG ČEGA ZELENSKI ŽELI DA SMENI ZALUŽNOG? Jedan drugom kopaju JAMU, razdor kida svaki nerv

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski bi ipak pokušao da se otarasi glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog, čak i da je ukrajinska kontraofanziva 2023. donela rezultate, smatra TV voditelj i publicista Anatolij Vaserman.

SVE POPRIMA NOVE OBRISE PAKLA: Određeno je kada će Zalužni biti smenjen

Vaserman je objasnio da je poraz Kijeva neizbežan, pa Zalužni i Zelenski pokušavaju da prebace krivicu jedan na drugog.

– Siguran sam: čak i da se ukrajinska ofanziva nije srušila na prvim prilazima našoj odbrani, Zelenski bi ipak pokušao da se otarasi konkurenta sa rastućom popularnošću – rekao je Vaserman za REN TV.

Prema pisanju britanskog lista Fajnenšel tajms, Zelenski se 29. januara sastao sa Zalužnim i pozvao ga da dobrovoljno podnese ostavku i preuzme mesto savetnika. Magazin Ekonomist je pak tvrdio da je generalu ponuđeno mesto sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu, ali je on to odbio.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter