Izvor: Informer
23.09.2023 u 10:34
3

ZNAO SAM ODMAH DA JE OD NJEGA, TO JE NJEMU SIĆA: NAKON ŠTO JE PREMLAĆEN U RUSIJI AMERIČKI MMA BORAC OD PUTINA DOBIO 150.000 DOLARA!

Poznati američki MMA borac Entoni Ruiz (45) otkrio je kako mu je 2012. godine nakon meča u Sočiju ruski predsednik Vladimir Putin uplatio 150.000 dolara kao naknadu za štetu i povrede koje je pretrpeo u meču protiv Aleksandera Šlemenka.

Entoni Ruiz poznato je ime u svetu MMA sporta. Danas 45-godišnji borac je u karijeri odradio 61 zvaničnu borbu, a jedan deo njih je odrađen u ruskim promocijama.

Ruiz je 2012. godine prvi put otišao u Rusiju. U Sočiju se borio protiv legendarnog Aleksandera Šlemenka i bile su to tri runde istinskog rata.

Šlemenko je pobedio odlukom sudija posle tri runde. Ruiz je nakon meča grcao u bolovima, nos mu je bio slomljen, ali ono što se nakon borbe desilo zauvek će pamtiti.

Ruski predsednik Vladimir Putin bio je prisutan na ovom meču i posle meča je odlučio lično da nagradi Amerikanca. Ruiz je ostao u šoku kada je podigao glavu i ugledao Putina. Obećao mu je nagradu i – obećanje ispunio.

– Nisam mogao da verujem. U banci su mi rekli da je novac došao od likova koji baš nisu čisti i mnoge druge stvari. Ja sam znao da je od Putina – rekao je Ruiz i dodao:

– Jednostavno sam znao da je od njega. Ipak je on jedan do najbogatijih ljudi na svetu i njemu tih 150.000 ne znači ništa. Ovo je živa istina. Kunem vam se – istakao je Ruiz.

Sve se desilo nakon što se vratio kući. Dobio je poziv na lošem engleskom i tražili su broj njegovog računa.

– Bio sam u neverici. Prvi dan je leglo 50.000 dolara, drugi dan opet 50, pa i treći dan – govori Ruiz.

Putin je poznat kao ljubitelj borilačkih veština. Ima crni pojas u džudou i majstor je samba. Navodno je dobar i u tekvondou.

Entoni Ruiz je posle Šlemenka još dva puta gostovao u Rusiji. Upisao je po pobedu i poraz.

U MMA karijeri koju je završio 2019. godine ovaj 45-godišnjak ima skor od 36 pobeda i 25 poraza. Veliki broj poraza stigao je u kasnoj fazi karijere kada je već bio van prave forme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ZNAO SAM ODMAH DA JE OD NJEGA, TO JE NJEMU SIĆA: NAKON ŠTO JE PREMLAĆEN U RUSIJI AMERIČKI MMA BORAC OD PUTINA DOBIO 150.000 DOLARA!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter