Izvor: Happy TV
27.07.2023 u 23:00
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: Zašto se ćuti o srpskim žrtvama?

Od ranog jutra, uz sjajne sagovornike i najaktuelnije teme u – „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ na Happy televiziji!

                                                                                                06.00

Jutarnji program počinjemo kao i uvek prelistavanjem štampe, a ovog jutra o svim naslovnim stranama razgovaraćemo sa: Ibrom Ibrahimovićem – Biro za borbu protiv trgovine ljudima, Marko Matić – Centar za odgovorne mediji.

      07:00

„BAJDEN I TRAMP ZAKAZUJU NOVI MEGDAN“ tema je o kojoj ćemo razgovarati sa narednim gostom politikologom Predragom Popovićem.

 

                                                                                                   08.00

Naš naredni gost biće Đorđe Milićević – ministar bez portfelja koji će ovog jutra govoriti na temu „SRPSKI BUKVAR ZABRANJEN U HRVATSKOJ“.

   08.25

Sledeći gost biće Darko Glavaš iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanredne situacije i koordinaciju govoriće ovog jutra o trenutno najaktuelnijoj temi koja okupira čitavu Srbiju, a pomalo unosi i strah, šta je zapravo „SUPERĆELIJSKA OLUJA“, više o tome saznaćete sutra u našem jutarnjem programu.

                                                                                                  09.00

U sledećem satu u goste nam dolazi Nenad Čanak – LSV.

      10.00

Nastavak emisije rezervisan je za novu temu, a to je „SPORT KAO NAČIN ŽIVOTA“, više o tome reći ce nam: Nenad Pagonis – najuspešniji kik bokser, Marina Spasić – jedini ženski MMA borac, Vladimir Tomković – urednik u Informeru i Ema Spasić – baka borca Borisa Spasića.

       10.40

O kulturnim dešavanjima u Grockoj i predstojećim događajim koji se očekuju u toku leta govoriće nam Dragan Pantelić – predsednik opštine Grocka i
Zorica Atić – Kulturni centar Grocka.

11:00

 

„ZAŠTO SE ĆUTI O SRPSKIM ŽRTVAMA“ tema o kojoj ćemo razgovarati sa istoričarem Nemanjom Devićem. 

11:30

Za kraj jutarnjeg programa jedna jako važna i značajna tema o kojoj svi treba da mislimo, a to je „OBAZRIVO ZA VOLANOM“, o tome ovog jutra sa: Prof. dr Milanom Vujanićem iz Agencija za bezbednost saobraćaja.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter