Izvor:
15.11.2019 u 15:39
0

MARKO LOPUŠINA ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Javnost smatra da advokati NISU deo pravosuđa! (FOTO)

Marko Lopušina, novinar i pisac, bio je gost današnje emsije "Posle ručka" te je govorio sa svog aspekta o advokaturi, te o tome ko brani advokate, a ko ih štiti. On je napomenuo za emisiju "Posle ručka" da su advokati ti, koji se ne smatraju delom pravosuđa i pravde, a zapravo su ključna stavka u svemu tome.

– Advokate napadaju jer se ne smatraju delom pravosuđa i ne pripadaju pravdi. Oni su nezaštićeni golubovi koje svako može da gađa. Nikada nisam znao da li policajci štite pravo, zakon i klijenta, ili su samo posrednici između toga. Opasni su igrači i mislim da su opasni igrači u advokaturi. Klanovi koji se bave protiv sudova, advokature i same policije se brzo otkriju. Zašto ne može da, ako je neko načelnik policije se pronađe ko je njegov ubica? Sve je u vlasti – istakao je Marko Lopušina, cenjeni novinar i pisac.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter