Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 22:43
1

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa vrsnim stručnjacima!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Emisiju „Dobro jutro Srbijo“ započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove srede to su: Marko Matić, Centar za odgovorne medije, Perko Matović, politikolog, a očekujemo i uključenje iz Kine Vladimira Milića, ekonomiste i urednika sajta Savremena Kina.

„Priština bi da obesmisli koncept ZSO“ tema je na koju razgovaramo sa Duškom Vukajlovićem, medijskim konsultantom, Markom Lakićem, Politika, i analitičarom Brankom Radunom.

Očekujemo i uključenja naših reportera: Ognjena Medića iz Novog Sada, Marka Dolaša iz Beograda i Marije Janković iz Niša.

Sa Brankom Brankovićem, diplomatom, Nikolom Šainovićem, bivšim premijerom Srbije i Brankom Pavlovićem, advokatom razgovaraćemo na temu: „Vučić odlučno brani interese Srbije“.

Nešto kasnije, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera i tema: „Zahvaljujući Vučiću u Briselu nismo obeleženi kao krivci“.

Sa Vladimirom Lučićem, generalnim direktorom Telekoma razgovaraćemo na temu: „Izjava Đoga je apsurdna laž na račun predsednika Vučića“.

„Sveta Gora uz predsednika Vučića“ tema za teologa Miloša Stojkovića.

Za kraj jutarnjeg programa TV HAPPY tema: „Milo Đukanović ulazi u trku za predsednika Crne Gore“, i naši sagovornici: analitičar prof. dr Dejan Vuk Stanković, politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost, a putem Skype uključenja i prof. dr Vladimir Pavićević i Vladimir Dajković, predsednik Slobodne Crne Gore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa vrsnim stručnjacima!”

  1. Maric ljubi dupe svoje…..covek nije normalan, tesko stanje samozaljublenosti, narcisoidnosti…..posed lopte Maric 97%,gosti 1%, i Maric 2%.
    Sklonite budalu…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter