Izvor: bsc happy portal
03.05.2023 u 22:39
0

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: Sve o masakru u beogradskoj školi; Uvredama Kurtija u Briselu; Da li je Evropa u kandžama Amerike?

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.
Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima: Dobrosav Dević-Centar za društvenu stabilnost, Đorđe Todorov -Centar za društvenu stabilnost.
O hororu u osnovnoj školi na Vračaru govoriće Ivana Karličić -direktor psihijatrijske bolnice „Laza Lazarević“.
„Usvojena deklaracija o nestalim osobama“ tema je za Dejana Vukelića– glavni i odgovorni urednik Srpskog portala i Veljka Odalovića– predsednik Komisije za nestala lica.
O temi „Dijalog se nastavlja“ govoriće Demo Beriša– predsednik Matice Albanaca u Srbiji,  Nikola Šainović– bivši premijer Srbije i Tomo Kovač– bivši policajac.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odgovoriće na temu „Politika reciprociteta jedino moguća“.
Nikola Vrzić – urednik sajta RT Balkan i Miroslav Stojanović – bivši dopisnik Politike iz Bona govoriće o „Evropa u kandžama SAD“.
O uvredama Kurtija u Briselu govoriće Danijela Vujičić.
Za kraj emisije „Da li će se Evropa izboriti s posledicama rata u Ukrajini?“ reći će nam prof. dr Slobodan Zečević -Institut za evropske studije.
Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter