Izvor: BSC HAPPY
01.04.2024 u 21:03
0

POČELA ĆIRILICA! KULTNA EMISIJA VAS I DANAS VODI KROZ AKTUELNU TEMU: Ljudi znaju sve!

"Ćirilica" je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas.

Više gostiju uglednih u jednoj emisiji nego što ima u Srpskom Parlamentu, jedna od njih je i poznata Milica, zvana „Zavetnica“. Tu je i Bokan koji se kandiduje za budućnost, mada ima prošlost koju treba poštovati. Marić je podsetio Bokana da kad god ga je poslušao nikad mu dlaka sa glave nije falila. Voditelj se osvrnuo na slučaj nestale Danke.

Milica Đurđević- Stamenkovski: Čitava javnost je zaokupljena tragedijom i nestankom male Danke,svi polažemo molitve i nade da če se ona vratiti u svoju zemlju, ukoliko je van nje. Ne bih licitirala, ono što mogu kao majka i kao čovek je da se nadam da će se vratiti i da ukoliko postoji bilo kakava odgovornost da će počinioci biti procesuirani.

 

Nikola Vrzić: Imamo nekoliko dimenzija ove situacije, videćemo šta će na kraju istraga pokazati, svi se naravno nadamo najboljem. Običan svet reaguje kako može da reaguje, na tako nešto što ne spada u normalan tok događaja kad je dete u pitanju. Ima i medijska dimenzija gde postoji dosta lešinarenja.

 

Dragoslav Bokan: Kada se pravo pretvorilo u pravdu i samim tim bitno suzilo, ostali su prostori van zakona. Prostori skrnavljenja svetinje a to se ne kažnjava po sadašnjim zakonima ali najviše povređuje ljude. Dve svetinje najviše dotiču naš narod, stradanje dece i stradanje otadžbine.

 

Nebojša Kuzmanović: Žao mi je što nisam bio gost u četvrtak kad sam se vratio jer sam došao sa takvim adrenalinom i tako podignut kao da sam bio na nebu, verujte mi. Možda je bolje kad se stvari slegnu. Pre 42.godine sam došao u Novi Sad u procesu dosrbljavanja.

 

 

Tomo Kovač: Mi Srbi, nismo spremni da prihvatimo istinu onakva kakva jeste i to nas nekad košta. Suština je u uzrocima, motivima i onda treba da se odgovori da jedan broj pitanja. Da li su bile snage Srbije? Da li je bila odluka? Mislilo se na određene grupacije. Jasno je bilo da nema odluke vlade.

 

Vinko Pandurović: Na nama je da se na sistemski posledično uzročni način uvežemo u jednu celinu da ima određen smisao. Sve što su predhodnici govorili ima smisao i određenu poruku i to je dobro što je tako jer se može na neki način i povezati sa ovim što me pitate.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter