Izvor: BSC HAPPY
03.04.2024 u 16:41
0

EKSKLUZIVNO UKLJUČENJE SRPSKOG AMBASADORA U BEČU, DIREKTNO U „TELEMASTER“ NA HAPPY TV: Najnovije informacije i saznanja o OTMICI DANKE!

Gledajte danas u 17.20h na televiziji HAPPY.

Ekskluzivne informacije o nestanku male Danke. Više o saopštenju Austrijske policije da je identitet devojčice na snimku potvrđen i da je zaista reč o našoj maloj Danki. Šta se trenutno dešava i koje akcije sprovode vlasti u Austriji da bi se osumnjičeni doveli pred lice pravde?

Ambasador Republike Srbije u Beču, Marko Blagojević uključio se uživo: -Imali smo više sastanaka u vezi sa situacijim. Vest me nije zatekla jer smo bili obavešteni o objavi koju je pustila Bečka policija. To je veoma važno za nas zato što je sada  izdat i taj njihov nalog da bi ozakonili potragu za ovim licima. Poslednji korak u tome, šta oni stvarno mogu da urade i pronađu lica koja se nalaze na snimku.

Celu izjavu pogledajte na linku ispod:

:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter