Izvor:
27.10.2018 u 10:47
0

Rada Đuričin u emisiji “Prelo u našem sokaku”: Vršac je najvažniji grad za mene, staću mu verna do kraja života!

Jedan od najpoznatijih ličnosti Vršca, grada koji ove subote predstavljamo u emisiji “Prelo u našem sokaku”, svakako je legendarna srpska glumica Rada Đuričin.

Vršac je za mene najvažniji grad na svetu. Dobila sam ga u amanet od oca i dolazim stalno u taj grad. Vasko Popa, veliki pesnik, je takođe Vrščanin. Nagrada za najbolju pesmu godine, koja upravo nosi njegovo ime, dodeljuje se svake godine i rado učestvujem u toj manifestaciji.

Malo je poznata činjenica da je Radin otac dobio ulicu koja nisu njegovo ime u Vršcu.

Moj otac je bio veliki Vrščanin i kada sam dobila nagradu u ovom gradu rekla sam: “Tata, da li vidiš da Vršac nisam zaboravila”. Ta nagrada je veoma značajna za mene. Uvek gostujem i na “Vršačkoj jeseni”, koja se upravo održava u našem gradu, a radi se o manifestaciji koja okuplja sve građane i tu se svašta može naučiti uz nezaobilaznu zabavu za sve uraste.

Za kraj razgovora, poruka briljantne glumice Vrščanima za pamćenje:

Verna sam Vršcu i ostaću mu verna do kraja života – rekla je legendarna glumica i izrecitovala stihove Desanke Maksimović.

happytv.rs
Foto: happy tv, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter