Izvor:
17.10.2019 u 02:33
0

UGOVOR O SARADNJI IZMEĐU MEGATRENDA I TRIGLAV OSIGURANJA: Što bolji uslovi za obrazovanje uz rad! (VIDEO)

Potpisan je sporazum između Megatrend Univerziteta i Triglav osiguranja. Kako kaže za Telemaster prorektor Megatrend Univerziteta prof. dr Milivoje Pavlović ,svi zaposleni u Triglav osiguranju i svi članovi njihovih porodica će imati značajan popust u visini školarine, a biće i uključeni u neke zajedničke naučno-istaživačke projekte.

Megatrend Univerzitet oduvek radi na poboljšavanju uslova za obrazovanje, a to znači da nudi više od onoga što stoji u ugovoru koji studenti potpisuju, navodi prorektor Milivoje Pavlović.

– Cilj ovog ugovora je da u dogovoru sa privredom i drugim subjektima dođu do što boljih uslova za obrazovanje uz rad – kaže Pavlović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter