Izvor: BSC HAPPY
03.04.2023 u 10:11
1

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Razumem da Crna Gora danas slavi, ali nema potrebe za preteranu euforiju, postoje problemi koji tek treba da se reše“

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj.

Jučerašnji dan obeležili su predsednički izbori u Crnoj Gori, nakon 30 godina sada već bivši predsednik Milo Đukanović izgubio je izbore, a Crna Gora dobila je novog predsednika Jakova Milatovića, svoje mišljenje i viđenje ovoj temi izneo je naš gost  prof. dr Vojislav Šešelj.

On je na samom početku svog izlaganja naglasio da razume da se Crna Gora raduje i slavi, ali da nema razloga za preteranu euforiju, jer kako je rekao, postoji niz problema koji tek treba da se rešavaju.

– Verovatno ja nikada u životu ne bih podržao Jakova Milatovića, da nije u ovom slučaju bilo glavno da se obori definitivno Milo Đukanović, ja sam i prošli put rekao kdo vas u emisiji, ja bih čak i Draginju Vuksanović Stanković podržao da je ušla u drugi krug, samo da ode Đukanović. Verujem da danas Crna Gora slavi i da se Crnogorci raduju kako sinoć, tako i danas, ali nema razloga za preveliku euforiju, ima dosta nerešenih problema koji tek treba da se rešavaju. Što se tiče srpskih stranaka u okviru Demokratskog fronta, one sada treba temeljno da se spremaju za parlamentarne izbore i da tamo postignu što bolji rezultat i da traže učešće u izvršnoj vlasti u skladu sa tim rezultatom, a ne kao prošli put da naprave grešku, da sve prepuste premijeru Krvokapićum, moraju voditi računa o tome da se svoj narod mora adekvatno zastupati i u izvršnoj vlasti. Treba imati u vidu da Milatović nema stranku, on je naglo stekao popularnost kao ministar privrede, ili kako već to oni zovu, imaju drugačiji izraz, jer je naglo podigao platu. Očekujem da će ovaj put biti ozbiljna broba protiv kriminala. On tek treba da napravi stranku i da se spremi za izbore u junu, rekao je on i zatim dodao:

VOJISLAV ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“: „Ukrajina će morati da kapitulira ove godine!“ (VIDEO)

– Pogodilo me je strašno što je Milatović rekao da neće da me pozove na inaguraciju, noćima nisam mogao da spavam zbog toga, a baš sam mislio da idem. Sreća njegova što sam ja njega podržao, da nisam pozvao Srbe u Crnoj Gori da glasaju za njega, pitanje je kako bi on prošao. Srbi su oduševljeno dočekali moje reče, a što se tiče ovih drugih to me i ne interesuje, nisam hteo grubo da odgovorim Milatoviću, da ne bi izgubio ove izbore, a pitanje je da li bi pobedio Đukanovića, da nisam pozvao Srbe da glasaju za njega, jer cilj je bio kao što sam već rekao, da Đukanović izgubi. Plašio sam se da slučajno Đukanović ne pobedi pa da me pozove na inaguraciju, i onda bih morao tamod sretnem neke ljude iz Srbije, koji bez njega više neće imati ništa, Milo više nije taj koji će im davati sredstva, kazao je profesor Šešelj šaljivo u svom stilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Razumem da Crna Gora danas slavi, ali nema potrebe za preteranu euforiju, postoje problemi koji tek treba da se reše“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter