Izvor: BSC HAPPY
14.08.2023 u 10:15
4

DANICA GRUJIČIĆ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – NEŠTO DEBELO NIJE U REDU: „Više od 90 odsto ozdravljenja desi se 58. dana bolovanja“

Planiranim izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju konačno će biti rešeno pitanje zdravstvnog osiguranja ratnih vojnih veterana.

Gostujući u jutarnjem programu Happy televizije, ministarka zdravlja, Danica Grujičić, izjavila je da je planirano da veterani, uzimanjem boračkih knjižica, automatski dobijaju i zdravstvene knjižice.

Ona je posebno istakla ad će članovi njihovih porodica, koji nemaju osiguranje po drugom osnovu, takođe dobiti zdravstveno osiguranje.

Kada je reč o bolovanju, ministarka je izjavila da najteži pacijenti, onkološki bolesnici, trudnice, invalidi, sveže operisani pacijatni, te pacijenti koji su bili na intenzivnoj nezi, neće biti pogođeni promenama, ali da se zloupotrebe bolovanja moraju sprečiti.

KAZNA MILION DINARA ZA PUŠENJE U ZATVORENOM PROSTORU? Ministarka Danica Grujičić otkriva sve o novom zakonu!

„Više od 90 odsto ozdravljenja desi se 58. dana bolovanja“, navodi Danica Grujičić i ističe da „kada imate takvu statistiku, onda nešto debelo nije u redu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “DANICA GRUJIČIĆ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – NEŠTO DEBELO NIJE U REDU: „Više od 90 odsto ozdravljenja desi se 58. dana bolovanja“”

  1. DI su novci,480 milona nečega nestaje godinama iz fonda ,nabavke? I sl 3.klase ,.selo gori a baba se češlja .zabrana komtrejlova i total herbicida uvoz smeća svih kategorija,……ministarka je imala puno poleta ,ali izgleda da je pošla opet kao i ostali od bla,bla,bla ,gubim nadu…..

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter