Izvor: kurir
17.04.2024 u 16:17
0

DRAGANA DŽAJIĆ PREKINULA ĆUTNJU PA PROGOVORILA O ODNOSU SA ANOM IVANOVIĆ: Nisam mogla da verujem… Ovo je prava ISTINA

Ćerka legendarnog Dragana Džajića, Dragana Džajić i njen suprug Miloš Ivanović uživaju u braku.

U domaćim medijima često se pisalo o porodičnim odnosima Džajića i Ivanovića, a omiljena tema je odnos snaje i zaove, odnosno Dragane Džajić i Ane Ivanović za koje se pričalo da su navodno u zategnutim odnosima.

 

MASA LJUDI OSTALA ISPRED ARENE U SKOPLJU: Željko Samardžić oduševio Makedonce, a kad su na binu izašli oni, nastao DELIRIJUM

Dragana je sada prekinula ćutnju i progovorila o odnosu sa Anom Ivanović.

– Nisam mogla da verujem kad sam čitala takve komentare. Fascinantno mi je što je ljudima dokaz nečije bliskosti ili distanciranosti prisustvo ili odsustvo sa društvenih mreža. U obe naše porodice, svi koji imamo Instagram, ne objavljujemo fotografije nastale tokom zajedničkih trenutaka. Pa, valjda je jedna od osnovnih osobina privatnih odnosa upravo – privatnost.

Otkrila je Dragana i kakva je Ana tetka njenom sinu Vidu.

– Kao i većina dečaka, voli da igra fudbal sa drugarima, a kada je s tetka Anom par puta prebacivao tenisku lopticu preko mreže, delovalo je da mu ne ide loše.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter