Izvor: bsc happy
17.04.2024 u 20:17
2

POČELE SU AKTUELNOSTI: Večeras poređenje dva aktivna fronta, Bliski istok i Ukrajina, isti finansijeri i rad tajnih službi

Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Specijalna vojna operacija- dan 785.

 

 

 

Ljubinko Đurković, komandir odbrane: Pripremaju oružani faktor da bi mogli da se suprostave prevashodno Rusiji i ostvare svoje planove na tim delovima kontinenta. Evropu da još čvršće stave u ropstvo, odnosno potlačenost kao i Azijske i Blisko istočne zemlje.

 

Bojan Dimitrijević, prof. ekonomista: Zapad ima neku generalnu agendu da vlada svetom i uspostavi se jedna svetska vlada koja je ustvari globalistička diktatura. Vrsta globalnog ratnog komunizma koji će ukinuti i slobodu govora i ekonomsko blagostanje i uvesti nacije u stanje permanentnog rata.

 

Ranko Gojković, publicist: Situacija je nezgodna, predsednički izbori u Americi su praktično u toku , njihov spoljni dug je već popriličan i kad bi doštampali taj neki novac,  treba vremena da se nešto bitno proizvede. Oni su se prilično istrošili sa davanjem municije Ukrajini a kako će se sve odvijati videćemo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POČELE SU AKTUELNOSTI: Večeras poređenje dva aktivna fronta, Bliski istok i Ukrajina, isti finansijeri i rad tajnih službi”

  1. Gledam redno od prve emisije. Mnogo sem se naucila, tako imam svojo predstavo v celoti. Kot otrok nemskih taborisc, so to moje TV novele. Cestitke voditeljem, gostem so vsi vrhunski. Hvala g. MARICU!

    0
    0
    Odgovori
  2. A dobre li emisije večeras . Prof. Bojan Dimitrijević je verujem mnoge a mene sigurno potpuno sludeo sa svojim teorijama , ako je tačno makar delić nečega u vezi Netjanahua, zar ne bi bilo dobro da on, Netjanahu , sada konačno počne svoju otvorenu i iskrenu priču o svemu , da otvori dušu u vezi svega celom svetu .
    Kada bi svi bili iskreni od političara toliko bi bilo lakše svima na svetu . Iskreni su oni iz BRIKSA, nemaju šta da kriju nemaju zadnje niti kriminalne namere, ne vole da pljackaju, nisu lopovi , zato njima treba da se pridruže ovi koji ne žele da su više u toj priči ali netjanahu je zakasnio , ali što kažu nikada nije kasno .
    I meni ima jedan odvratan tip iz ekipe oko Netjanahua , ne znam da li mislimo na istog jer ne znam kako s ezove , taj s epojavljivao u pocetku napada na Palestinske žene i decu i zgrade sada ga nema u poslednje vreme, onako je plav , sa plavim kao providnim očima , nekkao sav je providan kao , kao , recimo jedna providna riba naziva se chionodraco rastrospinosus. fuj , baš je takav , sigurno je to taj .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter