10°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /Jutarnji Program TV Happy

Izvor: Tanjug

Arno Gujon sa studentima obeležio Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

 Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon obeležio je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave zajedno sa studentima u Studentskom gradu i istakao da u mestima gde su velike tenzije zastava za Srbe označava slobodu.

PROČITAJTE JOŠ: Predivna grčka balada krije tajnu: OVA PESMA JE U VEZI SA "DANOM SRPSKOG JEDINSTVA"!

"Tamo gde su velike tenzije, na jugu naše zemlje, na Kosovu i Metohiji, kao i u Bosni i Hercegovini i tako dalje, za Srbe zastava označava slobodu. Poštuju je i ističu svuda", rekao je Gujon.

Gujon je čestitao okupljenima "veliki praznik" i ukazao na važnost ovog datuma za srpsku istoriju i srpski narod.

VAŽNO: PORUKA PUTEVA SRBIJE: Umeren saobraćaj, kamioni na prelazima do 240 minuta!

On je istakao da po rođenju nije Srbin, ali je rekao da biti Srbin ne znači samo živeti u Beogradu ili na primer u Kragujevcu, već osećati se kao Srbin.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije, veliki broj mladih akademaca okupio se na platou Studenjaka da zajedno sa Gujonom obeleži ovaj dan.

PROČITAJTE JOŠ: SELAKOVIĆ: Dan srpskog jedinstva je i simbol našeg neodustajanja od borbe za sebe i svoju slobodu

Studenti su Gujona pozdravili velikim aplauzom i nakon zajedničkog fotografisanja ostali da sa njim razgovaraju o značaju obeležavanja ovog dana i planovima rada Kancelarije za mlade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar