Izvor:
29.03.2018 u 23:17
0

AMSS upozorava na gužve pred uskršnje praznike!

Vozače ove večeri očekuje toplo, ali oblačno vreme, pa savetujemo više opreza usled smanjene vidljivosti, poručuju iz Auto-moto saveza Srbije.

Saobraćaj je trenutno osetno pojačan, navode u saopštenju iz AMS S, te očekuju da narednih dana to bude još intenzivnije, zbog uskršnjih praznika.

Mogucvha su i duža zadržavanja na naplatnim rampama, ali i graničnim prelazima. Može doći i do formiranja dužih kolona vozila na ulaznim i izlaznim putničkim terminalima, koje se uglavnom formiraju sa Mađarske i Hrvatske strane, kada su zadržavanja često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, zbog čega AMS S preporučuje da vozači koriste granične prelaze koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter