Izvor: BSC Happy
15.07.2023 u 13:01
0

VELIKA ZASLUGA: ANDRIJA JORGIĆ dobitnik prestižnog priznanja VRNJAČKE BANJE – „KRALJICE ŠAHA“ (FOTO)

Andrija Jorgić dobitnik prestižnog priznanja opštine Vrnjačka Banja.

Svečanom sednicom i dodelom nagrada i priznanja najzaslužnijima, obeležen je Dan opštine Vrnjačka Banja – 14. jul. Na ovaj dan pre tačno 155 godina formirano je “Osnovatelno fundatorsko društvo kiselo- vruće vode u Vrnjcima” , prve organizacije na Balkanu koja je postavila temelje razvoja Vrnjačke Banje kao turističkog mesta.

O rezultatima između dve svečane sednice govorili su predsednik SO, Ivan Radović i predsednik opštine, Boban Đurović, a u ime gostiju, velikom broju okupljenih zvanica, obatio se i ministar sporta, Zoran Gajić.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: AMERIKANCI znaju da se sprema 170.000 RUSKIH VOJNIKA za OFANZIVU u AVGUSTU

Na svečanoj sednici dodeljene su nagrade, priznanja i zahvalnice građanima I udruženjima koji su postigli značajne rezultate I time doprineli samom razvoju Vrnjačke Banje, ali I šireg regiona. U ime nagrađenih, prisutne je pozdravila Maja Mačužić Puzić, državna sekretarka u Ministarstvu državne
uprave i lokalne samouprave koja je, u ime ministra Aleksandra Martinovića, preuzela najviše opštinsko priznanje-Povelju.

Andrija Jorgić jedan je od dobitnika plakete sa zlatnim amblemom za nemerljiv doprinos popularizacije šaha I realizaciju takmičenja evropskog ranga koja su Vrnjačkoj Banji dodelili epitet “kraljice šaha”, kao I za medijsku promociju Vrnjačke Banje.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam na na poziv predsednika opštine Bobana Đurovica i njegovog tima ovde na ovakvoj manifestaciji, i kao jedan od dobitnika mogu samo da kazem da ćemo i ubuduće nastaviti i učvrstiti našu saradnju, kako na polju šaha, tako i na polju kulture. Vrnjačka Banja je definitivno centar srpskog turizma i nalazi se na samom vrhu turistička destinacija u Srbiji – poručio je Jorgić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter