Izvor:
05.06.2019 u 16:31
0

DRŽAVNI SEKRETARI OBIŠLI POPLAVLJENA PODRUČJA: Velika je šteta nastala u ovim mestima, poplavljeno je na stotine kuća i objekata i ima mostova i puteva koji su uništeni, uginulih životinja!

Državni sekretari u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević i Žikica Nestorović su, po nalogu ministra Branka Ružića, obišli poplavljena područja Grada Kraljeva (Trgovište i Sičevo) i opštinu Lučani i konstatovali da je šteta velika i da će Ministarstvo nastojati da pomogne.

Velika je šteta nastala u ovim mestima, poplavljeno je na stotine kuća i objekata i ima mostova i puteva koji su uništeni, uginulih životinja – rekao je Stević obilazeći ova mesta.

Po njegovim rečima, rukovodstva i Štab za vanredne situacije su reagovali odmah.

Nestorović je istakao da je dobro što se voda povlači, kao i da će se materijalne štete znati tek kad se voda potpuno povuče, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U svakom slučaju, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će nastojati da pomogne opštinama i gradovima u ovakvim situacijama – kazao je državni sekretar.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter