Izvor: Novosti
02.11.2021 u 16:48
0

KORONA U KRALJEVAČKOM OKRUGU: Brojke ponovo rastu

Od ukupno 759 uzoraka nazofaringealnog brisa sa teritorije Kraljeva, koliko je testirano proteklog dana, prisustvo korona virusa potvrđeno je kod 153 osobe, saopšteno je iz Gradske uprave prema podacima kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ: Selaković sa poglavarom Grčke pravoslavne crkve

Tokom minulih 24 sata od posledica korone preminulo je dvoje pacijenata iz kraljevačkog kraja. Drugi dan za redom broj novozaraženih je dvocifren, a od izbijanja epidemije u Kraljevu je zvanično potvrđeno 28.058 slučajeva infekcije.

PROČITAJTE JOŠ: ŠARAC U „POSLE RUČKA“: Društvo bi trebalo da stvori motiv mladima kako bi se vratili na selo

U OB “Studenica“ trenutno se leči 52 kovid bolesnika. Na Intenzivnoj nezi zbrinuto je 13, od kojih je troje na respiratoru, šestoro na neinvazivnoj ventilaciji i četvoro na „haj-flou“ režimu. Kako je saopšteno iz ove ustanove, 11 je novoprimljenih pacijenata, četvoro je otpušteno sa bolničkog lečenja, dok je jedan upućen u Kovid bolnicu u Kruševcu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter