Izvor: Tanjug
26.12.2020 u 19:28
0

Lončar: Vučić predlaže deo vakcina i za ostale nacije na KiM

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je, povodom vakcinisanja stanovništva na severu Kosova i Metohije, da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio da iz prvog sledećeg kontingenta vakcina protiv korone, koji se očekuje početkom januara, budu obezbeđene određene količine i za ostale nacije i sredine na KiM.

Lončar je, u intervjuu za prištinski portal Indeksonlajn, istakao da je rukovodstvo Republike Srbije posvećeno brizi o svim građanima, bez izuzetka, posebno u vreme pandemije, koja traje već godinu i koja je odnela gotovo dva miliona života u svetu.

CRNA SUBOTA!

STRAVIČAN ZLOČIN Ljubavnicu ubio pred detetom, a zatim presudio i njenim roditeljima

KRVAVA TUČA Tinejdžer izboden nasmrt

HAPŠENJE U MIRIJEVU Mladić dilovao marihuanu, uhvaćen sa 250 grama

STRAVA KOD ŠAPCA Dečak (14) silovao devojčicu (4)

DETALJI DRAME U HOSTELU Evo šta se dešavalo sa bombašem

-Uzimajući u obzir činjenicu da smo prvi u regionu, a drugi u kontinentalnom delu Evrope, nabavili vakcinu protiv korone i počeli imunizaciju najugrozenije grupe stanovništva, smatramo da je interes svih nas da omogućimo što većem broju građana da se sačuva od posledica pandemije- rekao je Lončar.

KORONA U SRBIJI

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Registrovano 3.200 novozaraženih, preminulo 52 pacijenta

KON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krizni štab će protestovati bude li popuštanja mera

NOVI KONZILIJUM Dodik je u stabilnom stanju

EKS-JUGOSLAVIJA U ŽALOSTI Milka Babović preminula od korona virusa (VIDEO)

ŠIRI SE! Novo soj korona virusa stigao u Španiju

Kada je reč o vakcinaciji na severu Kosova i Metohije, Lončar je naveo da je u protekla dva dana na KiM vakcinisano više stotina građana.

SAZNAJTE I OVO

NEVEROVATNE SCENE! Zabelela se Srbija (FOTO)

REBIĆ: Uništeni nelegalni zasadi divana na 250 hektara

NAJBOLJI U EVROPI Prvi Levandovski, a pogledajte gde je Đoković

ODLAZAK NAJVEĆEG ŠPIJUNA Velike tajne odneo u grob

-Verujemo da je to cilj svake odgovorne vlade u svetu da učini maksimum kako bi se spasao makar jedan ljudski život, a kamoli stotine i hiljade njih- istakao je Lončar.

Beograd je Prištini donirao 1.000 testova na korona virus polovinom aprila, kada je potražnja za testovima bila najveća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter