Izvor: BSC HAPPY
31.03.2023 u 13:46
0

MINISTARKA TANASKOVIĆ ISTAKLA: „Za 10 dana za elektronski registar prijavilo se 182. hiljade poljoprivrednih gazdinstava“

Prijavljivanje za elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava eRPG odvija se uspešno i za prvih 10 dana, prijavilo se preko čak 182.000 poljoprivrednih gazdinstava.

Poljoprivredne savetodavne stručne službe na celoj teritoriji Srbije su maksimalno angažovane u cilju pomoći našim poljoprivrednicima, pre svega starijima i onima kojima je potrebna podrška prilikom prijavljivanja i ažuriranja podataka.

Takođe smo organizovali terenske posete najstarijim poljoprivrednicima i onima koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da dođu u Poljoprivredne savetodavne i stručne službe.

MINISTARKA TANASKOVIĆ PORUČILA: „Povećanjem subvencija do proširenja stočnog fonda“

Službenici su prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima da završe proceduru na što brži i efikasniji način.

Pored toga obezbedili smo i kontakt centar koji takođe stoji na usluzi poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja i pojašnjenja koja mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 106 107.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter