Izvor: nova.rs
27.09.2023 u 14:13
1

NEMA VEĆE NAGRADE ZA PROFESORA: Giga odlazi u penziju, a način na koji su ga učenici ispratili dirnuo je celu Srbiju, GEST KOJI TERA SUZE NA OČI! (VIDEO)

Ništa lepše i emotivnije od ovoga nećete danas videti.

Ima li šta lepše za jednog profesora nego kada ti đaci prirede iznenađenje za zasluženi odlazak u penziju. Upravo to je doživeo Dragiša Stamenković profesor istorije Srednje škole „Sveti Trifun“ u Aleksandrovcu.

Naime, na Instagram stranici „Sremskomitrovackiportal“, pojavio se video snimak na kojem se može videti koliko je profesor Dragiša, poznatiji kao Giga, bio omiljen među đacima u ovoj školi. Učenici su odlučili da mu se oduže na najlepši mogući način tako što su mu priredili ispraćaj u penziju. Oni su mi napravili špalir duž hodnika i stepenica, a gromoglasni aplauz odzvanjao je prostorijom.

Kada vidite kako profesor Giga prolazi kroz špalir duž hodnika dok mu đaci bez prestanka aplaudiraju, biće vam i jasno zašto je ovaj gest učenika i snimak brzinom svetlosti postao viralan i izazvao toliko oduševljenje među ljudima. 

Nema veće nagrade za rad jednog profesora.

Da je Giga za njih tokom svih godina učinio mnogo i da se prema njima ponašao baš onako kako jedan pravi profesor treba, pokazuje upravo ovaj gest zahvalnosti njegovih đaka.

A pored ovakvog vida zahvalnosti od strane đaka, ona nije izostala ni kod profesora koga su, kako se vidi na snimku, preplavile emocije.

U komentarima ispod objave, mnogi su iskazali divljenje kako profesoru, tako i samim đacima, koji su još jednom iskoristili priliku te se oprostili od svog omiljenog profesora i poželeli mu sreću u penziji.

„Neke prethodne generacije su Vas nazvale ‘čovekom mudrosti’, i mi se sa tim apsolutno slažemo, jer svaka Vaša misao se može protumačiti kao mudrost. Raditi sa Vama i dodatno širiti znanje u Vašem društvu bila je ogromna privilegija“, glasio je jedan komentar, a drugi komentator je napisao:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEMA VEĆE NAGRADE ZA PROFESORA: Giga odlazi u penziju, a način na koji su ga učenici ispratili dirnuo je celu Srbiju, GEST KOJI TERA SUZE NA OČI! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter