Izvor:
15.09.2016 u 13:29
0

POMOĆ KASNILA ZBOG PRAZNIKA: Putnički voz udario u teretni – šest mrtvih, 150 povređeno!

Najmanje šest osoba je danas poginulo, a 150 povređeno u sudaru putničkog brzog i teretnog voza u centralnim delovima Pakistana.

Nesreća se dogodila na oko 25 kilometara od grada Multana, u centralnoj provinciji Pundžab, kada je putnički voz udario u teretni koji nije bio u pokretu. Četiri vagona su se prevrnula posle udara, a 10 osoba je teže povređeno. Agencija Rojters navodi da je pomoć kasnila zbog Kurban-bajrama.

Pozivajući se na zvaničnika železnice, AFP navodi da se teretni voz zaustavio pošto je udario jednog muškarca na pruzi. Potom je naleteo putnički voz i udario u teretni.

U julu 2005. godine, 130 ljudi je poginulo u sudaru dva voza u provinciji Sind.

Tanjug
Foto: Twitter/TheSun

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter