Izvor: Alo.rs
08.06.2023 u 09:44
1

SRBI NE ODUSTAJU OD ZAHTEVA: Jedanaesti dan protesta u Zvečanu i Severnoj Mitrovici

Srbi iz Zvečana i Severne Mitrovice 11. dan protestuju okupljeni ispred barikade koju su u blizini opštinske zgrade u Zvečanu postavili vojnici Kfora, kako bi iskazali nezadovoljstvo povodom događaja od 26. i 29. maja. Građani zahtevaju i puštanje iz pritvora dvojice uhapšenih Srba Dušana Obrenovića i Radoša Petrovića.

Vojnici Kfora danas nisu stacinirani na raskrsnicama u Zvečanu.

Od upada specijalnih jedinica Kosovske policije u prostorije opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić prošlo je 14 dana, a meštani Zvečana nastavljaju protest sa zahtevima da se specijalne jedinice povuku i da se radnicima omogući nesmetan povratak na radna mesta.

SRBI NASTAVLJAJU PROTEST NA SEVERU KIM: Okupili se u Zvečanu i Leposaviću (VIDEO)

Građani zahtevaju i puštanje iz pritvora dvojice uhapšenih Srba Dušana Obrenovića i Radoša Petrovića .

Pripadnici Kfora pre tri dana su delimično uklonili bodljikavu žicu koja se nalazila na putu do opštinske zgrade i ispred koje su se prethodnih dana okupljali građani, dok je na ulici ostala metalna ograda koja razdvaja građane od pripadnika Kfora.

Žica je ostala na sporednim prilazima zgradi.

Srpska deca igraju basket ispred KFOR-a.

00:00
/
00:21
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRBI NE ODUSTAJU OD ZAHTEVA: Jedanaesti dan protesta u Zvečanu i Severnoj Mitrovici”

  1. Dodje mi da odem u Zvecan tamo je moj HSR radio , u jednoj skoli , da branim svoj radio , kako je dospeo moj radio u skolu u Zvecan to vam moram ispricati i kako sam od tadasnjeg predsednika Zvecana dobila zahvalnicu i dan danas je cuvam .
    Samo sto sam kupila na kredit , mislim da je bio na sest rata radio apart HSR Niski u to doba je bio spejs satl, bolji cak i od Tehniksa , divan radio sa dva valika drvena zvucnika, divan zvuk ,lep dizajn i tako jednog dana posle posle dodjem kuci da ukljucim radio nema mi radia , gde je vidim sve ostalo na mestu ,nisu lopovi samo radija nema , pozovem moga tatu , rekoh jesi li ti video moj radio , kaze on, ja sam ga spakovao , tada su se za Kosovo skupljale stvari i nosile na cinimi se Kalemegdan , odneo sam na Kalemegdan, kaze sta ce tebi neka deca imaju na Kosovu, ali rekoh ja to ima da otplacujem jos pet meseci , sto nisi dao nesto svoje a ne moje , ali dobro, to se tako zavrsilo i jednog lepog dana stize meni na moje ime , iako je to dao moj tata , ZAHVALNICA IZ ZVECANA secam se prezimena gospodin Babic , sve je lepo napisao i da je radIo u jednoj skoli u Zvecanu , ja sam tada bila toliko srecna , MA NE MOGU VAM OPISATI rekoh e neka si dao tata , ne bih se setila ali bilo bi mi i tesko jer imala sam jos da placam rate za njega , e sada je doslo vreme da se HSR Ei Nis odbrani .
    Lepo je darivati , zaista se oseti neka velika sreca .Dal je ziv taj gospodin Babic ?.
    U svakom slucaju Kosovo ce biti uvek nase to treba svi da znaju jer je to zaista nase srce , srce Srbije .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter