Izvor: Kosovo online
14.01.2024 u 08:57
0

U Štrpcu dočekali srpsku Novu godinu sa željom da žive u miru, na svojim ognjištima

Meštani Štrpca ušli su u srpsku Novu godinu sa željom da žive u miru i da ostanu na svojim ognjištima.

MIR I VESELJE: Srpska Nova godina u Gračanici dočekana uz vatromet i muziku

Jedan od njih, Stanojko Petković kaže za Kosovo onlajn da je njegova prva želja u novoj godini – mir.

„Svaki normalan čovek prvo bi poželeo da zavlada mir u celom svetu, a mi Srbi na Kosovu i Metoiji imamo još više motiva za tako nešto. Da bude trajni mir, da svako živi na svom ognjištu sa svojim komšijama, rođacima. Želim svako blagostanje i dobro svima“, rekao je Petković.

U novoj godini Marko Popović pre svega je svima poželeo zdravlje.

„Pre svega zdravlje, svima, a sve drugo će doći na svoje. Moje su želje malo skromnije, puno ljubavi i sreće“, kazao je Popović.

Njihov sugrađanin Vladimir Vujović priželjkuje radosniju i berićetniju Novu godinu.

„Da svi ostanemo živi i zdravi i da u ovim teškim i turbulentnim vremenima probamo da egzistiramo na isti način kao što smo do sada. Da probamo da opstanemo, ne samo kao porodica, već i kao društvo i nadam se da će svima nama biti radosnija i berićetnija godina“, poželeo je Vujović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter