Izvor: RTS
18.01.2024 u 05:00
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 18. JANUAR: Danas prave prolećne temperature, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni

Četvrtak će biti najtopliji dan od početka januara, a zatim u petak zahlađenje i sneg.

Četvrtak će biti najtopliji dan od početka januara, a zatim u petak zahlađenje i sneg. Bićemo pod uticajem prostranog polja niskog vazdušnog pritiska pa može povremeno biti i kiše i pljuskova, uz košavu. Sa juga stiže veoma topao vazduh i podiže živu u termometru.

Osetno toplije uz umeren i jak južni i jugozapadni vetar koji će na jugu Banata, u donjem Podunavlju i u planinskim predelima imati i olujne udare, a kasnije posle podne biće u slabljenju. Tokom dana promenljivo, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima. U istočnoj Srbije se ujutru i pre podne, očekuje kiša koja će se usled niskih temperatura lediti pri tlu.

JANUAR KAKAV NE PAMTIMO: Stižu prolećne temperature, a onda OPASNO NEVREME

Jutarnja temperatura od 5 do 10, najviša dnevna od 15 do 20 °S, na istoku zemlje ujutru od -3 do -1, najviša dnevna od 2 do 6 °S. U Beogradu povremeno kiša. Temperatura do 18 stepeni, 7 više nego danas, vetar će posle podne oslabiti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter