31°C

Beograd

Photo: stefan kojic

Izvor: Tanjug

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL STIŽE U PRESTONICU Ovo su izmene u prevozu u Beogradu tokom "Fajnal for Evrolige 2022"!

Tokom održavanja takmičenja "Final four Euroleague 2022" u Beogradu će biti promenjen rad pojedinih linija javnog prevoza.

Do izmena u prevozu će doći od 19. maja od 14 sati do 20. maja do 02 sata, kao i od 21. maja od 12 sati do 22. maja do 01 sat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom održavanja takmičenja vozila sa linija 70 i 74 će u smeru ka Bulevaru Mihajla Pupina voziti saobraćajnicama Bulevar Arsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada, Bulevarom Zorana Ðinđića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila za linije broj 17 će u smeru ka terminusu "Zemun (Gornji grad)" saobraćati ulicama Bulevar Arsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom.

ŠVAJNŠTAJGER ODUŠEVLJEN NOĆNIM PROVODOM U SRBIJI! Ana Ivanović sa suprugom u Beogradu

Vozila sa te linije će u smeru ka terminalu "Konjarnik" saobraćati Bulevarom Zorana Ðinđića, ulicom Španskih boraca, Bulevarom Arsenija Čarnojevića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 68 će u oba smera saobraćati Bulevarom Zorana Ðinđića, ulicom Antifašističke borbe, Bulevarom Mihajla Pupina, ulicom Španskih boraca, Bulevarom Zorana Ðinđića i dalje redovnom trasom.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar