28°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: BLIC

HOROR NA PUTU ZA MATURU! Užice: Taksista dečaka DODIRIVAO po međunožju i ruku stavljao na polni organ!

Krenuo na maturski ispit, postao žrtva taksiste: “Dodirivao me po međunožju i moju ruku stavljao na njegov polni organ”

– Nemojte me pipati, molim Vas, ostavite me na miru – govorio 17-godišnjak iz naselja kod Užica taksisti i pokušavao da se odbrani od njega dok ga je ovaj tokom vožnje ka školi dodirivao po telu.

Sve se odigralo prošle srede kada je 17-godišnjak, učenik trogodišnjeg smera jedne užičke srednje škole, krenuo da polaže maturski ispit.

-Moj sin je krenuo od kuće ka magistralnom putu da sačeka autobus za Užice. Idući ka autobuskom stajalištu prošao je pored jednog parkiranog taksi vozila. To vozilo je krenulo za njim, – priča za medije Dragana, majka mladića.

VAŽNO

VUČIĆ UŽIVO NAKON SASTANKA SA KURTIJEM: Došao je da me pita kada ću da priznam Kosovo!

NENAD ČANAK U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da sam imao mogućnost, ja bih i bolje odbranio Srbiju od Mladića!

DARKO MLADIĆ U "ĆIRILICI"! Muslimani u BiH ne uče na greškama, a ima ih manje nego Beograd stanovnika

STIŽE LETO! Od četvrtka u Srbiji temperature i do 35 stepeni

Da otvori dušu i prenese šta se sve izdešavalo, napominje, odlučila se da roditeljima ukaže na moguće opasnosti po njihovu decu, nikako da upire prstom u druge taksiste.

Takstista ga vrebao pre vožnje

Taksista ga je, kaže, sustigao i ponudio mu vožnju do Užica po autobuskoj ceni karte. Njen sin je prihvatio ponudu ceneći da će brže stići do škole. Seo je na prednje sedište.

– Odmah je izvadio 2.000 dinara da plati vožnju, a taksista mu je rekao da nema sitno da mu vrati kusur i da će ga voziti besplatno. Nije dugo prošlo pošto su krenuli, taksista je mom sinu stavio ruku na međunožje. On ga je molio da to ne radi, odgurivao mu ruku, ali ovaj nije prestajao. Onda je mog sina uhvatio za ruku i prineo je sebi na međunožje. To se dogodilo nekoliko puta, – prenosi Dragana šta je sin pričao njoj i policiji.

U jednom trenutku taksista je rekao mladoj mušteriji da u stvari ima sitno za kusur, ali da ne želi da mu naplati vožnju.

-Pošto su stigli u Užice nije hteo da ga odmah pusti da izađe iz kola nego ga je još malo provozao gradskim ulicama. Kada je zaustavio tražio je od njega broj telefona. Moj sin je već uveliko bio odlučan da sve odmah kada izađe iz taksija ispriča policiji, i vozaču dao broj smatrajući da bi telefonski poziv mogao da posluži kao dokaz. Zamolio je taksistu da on njega odmah pozove kako bi imao njegov broj. Sin mi je javio šta se desilo i otišao u policiju, – kaže ova žena.

Dečak sve ispričao inspektorima

Dečak je inspektorima sve potanko pričao šta se dešavalo kada mu je zazvonio telefon. Na displeju se pojavio broj taksiste koji ga je dovezao do Užica.

-Na sugestiju policajaca se javio na telefon i uključio zvučnik. Taksista ga je pitao kada bi mogli da se vide, a on je kazao „odmah“. Zakazao mu je susret ispred jedne škole. Krenuo je tamo, a za njim i inspektori u civilu koji su ga savetovali da nipošto ne ulazi u kola. Kada je stigao na dogovreno mesto taksista ga je pozvao i rekao da neće doći tu, nego da ga čeka ispred crkve, nekoliko stotina metara dalje,- nastavlja sagovornica.

Par minuta kasnije taksista je dočekao svršenog srednjoškolca sa “ćao, lepi”, i odmah je uhapšen.

– Moj sin se zatim uputio u školi gde je maturski ispit već uveliko trajao. Kada je razrednoj ispričao što se izdešavalo i zašto je zakasnio po odobrenju komisije omogućeno mu je da polaže naknadno – priča majka 17-godišnjaka.

Zbog svega pretrpljenog, kaže, njen sin je bio kod lekara i danima je vidno uplašen, od srede se ponaša drugačije.

Osumnjičeni taksista, kako se saznaje, rodom je iz drugog grada, a Užice se doselio pre više godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti