6°C

Beograd

Photo: Printscreen/TV HAPPY

Izvor: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručuje:"Onaj ko dopušta da Priština preti ratom, odgovoran je ako Kurti ispuni svoje pretnje!"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je kao neprimereno saopštenje Evropske spoljnopolitičke službe (EEAS) i istakao da je onaj ko dopušta da Priština preti ratom, odgovoran ako Kurti ispuni svoje pretnje.

Aleksandar Vučić nikada nije pomenuo rat kao sredstvo rešavanja problema sa Prištinom, ali zato Aljbin Kurti jeste. Otuda i čudi da Evropska spoljnopolitička služba (EEAS) traži da se „obe strane uzdrže“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Beograd odgovara na ludilo Prištine, a ne pokreće nikakve sukobe ili rasprave, i kako onda da se uzdrži. Da u EEAS ima razuma, bar malo više nego kod Prištine, ne bi tražio od Beograda da ne odgovori, već bi zauzdao Prištinu da sukobe ne pokreće.

Onaj ko dopušta da Priština preti ratom, odgovoran je ako Kurti ispuni svoje pretnje.

PREMIJERKA KRITIKOVALA EU Ana Brnabić burno reagovala na saopštenje EEAS: "Da je EU uradila svoj deo posla stvari bi danas izgledale mnogo drugačije!"

Za mir je potrebno dvoje, za sukob, dovoljna je i jedna budala", izjavio je Vulin, reagujući na saopštenje EEAS-a u kojem se ističe da će i Beograd i Priština, odnosno Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti biti odgovorni za svaku eskalaciju nasilja na KiM i u regionu, saopštio je MUP.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar