10°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

VOJISLAV ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srpska pravoslavna crkva je na meti, jer je najveća, najjača i zato što ima sve veću popularnost u narodu!

U jutarnjem programu "DOBRO JUTRO SRBIJO" gostovao je lider SRS Vojislav Šešelj koji je govorio na temu  "Skupštinsko nejedinstvo- Kurtijeva prednost"

Lider Srpske radikalne stranke je ocenio da je govor predsednika Vučića u Ujedinjenim nacijama bio odličan, suštinski, dobro uravnotežen i sa ključnim tačkama sadržaja koji su nam u ovom bile najpotrebnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

GORAN VESIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srbija sada mnogo snažnije ističe svoje ekonomske zahteve na Kosovu i Metohiji!"

O napadima na Srpsku pravoslavnu crkvu

- Te izdajničke srpske nevladine organizacije koje se finansiraju iz inostranstva, inicirali su 19. septembra ove godine,  potpisivanje apela za sekularnu državu i ukidanje veronauke u školi. Prvo, mi imamo već sekularnu državu. Kod nas je država strogo odvojena od Crkve. Ali, postoje neka opštenacionalna pitanja gde mora da se čuje glas Crkve. Crkva se ne meša u redovnu zakonodavnu proceduru i nije se nikad umešala, ali mora da se umeša kada se krene da se udara na našu nacionalnu tradiciju, ponos i čast i dostojanstvo..Cela nacija je ustala - istakao je lider SRS Vojislav Šešelj.

- Srpska pravoslavna crkva je na meti, jer je najveća, najjača i zato što ima sve veću popularnost u narodu - dodao je lider SRS.

Dodaje da je SPC litijama u Crnoj Gori stekla veliku popularnost u srpskom narodu i pokazala uticaj za odbranu vere i Crkve u Crnoj Gori.

- SPC je čuvar nacionalnih slobodilačkih tekovina - dodao je Šešelj.

Ističe da SPC prihvata Srbe muslimanske, Srbe katoličke i protestantske vere, čak ima i otveren dijalog za Srbima koji su ateisti.

Dodaje da je država pomagala svim verskim institucijama, ne samo SPC.

Dodaje i da bi Srbija trebala imenovati više ulica po Srbima muslimanima koji su stalno bili uz Srbiju.

Takođe, dodao je i da izdajnicima smeta što su Srbi uz Rusiju.

Govoreći o Nensi Pelosi, rekao je da ona podstiče antirusku politiku kod Jermena. Istakao je i da ukoliko Jermeni nastave da vode antirusku politiku da će na kraju morati u izbeglištvo na Zapad. Dodao je da Rusija ne treba da ima pardona ni prema kome. Zaključio je da će se Jermenija još više okrenuti SAD i na kraju će stradati.

Navodi i da SAD "zakuvavaju" i u Gruziji terajući ih da otvore opet rat sa Rusijom. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar