Izvor: Novosti
11.01.2023 u 13:21
0

„ILI NIJE ČITAO SPORAZUM ILI NAM SPREMAJU NOVU AKCIJU“ Predsednik Vučić o Kurtijevim izjavama

To je taktika u kojoj mi treba da budemo srećni i ćutimo, a da neko postane član UN, rekao je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na pitanje o Kurtijevim tvrdnjama da će do kraja marta biti postignut sporazum, i da Srbija mora da se složi sa njim, istakao da Priština nema načina da radi takve stvari.

PREDSEDNIK VUČIĆ O KAMPANJI KOJA SE VODI PROTIV NJEGOVOG SINA: Naravno da ću da se grizem i jedem za moju decu!

– Mislim da ili nije čitao sporazum, ili nam spremaju novu akciju. Nemaju načina da rade to. Oni da su mogli sklonili bi barikade. Nemaju načina za to, tu su neke druge ozbiljnije i teže stvari. To je taktika u kojoj mi treba da budemo srećni i ćutimo, a da neko postane član UN. Ali ne bih više pričao o tome, dok ne ugostim gospodina Šolea – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter