Izvor: Kosovo online
19.12.2023 u 16:41
0

BANJSKA OPET NA UDARU: Kurtijevi specijalci zaplenili hotelski kompleks

Pripadnici Kosovske policije upali su u hotel i banjski kompleks "Rajska banja" u mestu Banjska u opštini Zvečan i isterali radnike. 

Zamenik komandira za region Sever Veton Eljšani rekao je za Kosovo onlajn da je Kosovska policija danas oko podne počela asistenciju kosovskoj Agenciji za privatizaciju.

KURTI NE ISPUNJAVA ALI TRAŽI: „Kosovo da dobije status kandidata za članstvo u EU bez odlaganja“

„Oni rade svoj posao, mi asistiramo. U vezi toga šta se dešava, najverovatnije da će taj objekat preuzeti Agencija za privatizaciju i više detalja nemamo. Ako Agencija objekat daje nekome drugom ili samo blombira, o tome nemamo informacije. Mi ćemo biti tu dok se to ne završi“, naveo je Eljšani.

Naša ekipa je na licu mesta.

Inače, hotel „Rajska banja“ otvoren je 2019. godine, a vrpcu su presekli direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević.

Predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević poručio je tom prilikom da je „Rajska banja“ drugi veliki infrastrukturni objekat u toj opštini čiju je izgradnju finansirala Vlada Srbije preko Kancelarije za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter