Izvor: Tanjug
30.05.2022 u 21:10
0

BRUTALAN ODGOVOR NA LEKCIJE VIOLE FON KRAMON Ministar Vulin poručio je da je Srbija uvek bila na pravoj strani istorije, ŠTO SE ZA NJEN NAROD NIKADA NIJE MOGLO REĆI!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, reagovao je na poruku poslanice Evropskog parlamenta Viole fon Kramon.

Kako je istakao, “Srbi uvek bili na pravoj strani istorije“, a da se to za narod gospođe Fon Kramon, kako je dodao, “nikada nije moglo reći“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ako postoji narod koji nikada nije bio na pogrešnoj strani istorije, onda su to Srbi. Zato i čudi da se Viola fon Kramon odvažila da Srbima deli lekcije gde je prava strana istorije. Srbija je na svojoj strani, na strani međunarodnog prava, kao što je bila i 1999. godine. Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije, a to se za narod gospođe Viole fon Kramon nikada nije moglo reći“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući poruku koju je poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon uputila Srbiji nakon sastanka sa predsednikom Vučićem da „nije dobro biti na strani Putina, odnosno na pogrešnoj strani istorije“, saopšteno je iz MUP-a.

VAŽAN SUSRET: Predsednik Vučić razgovarao sa Violom fon Kramon (FOTO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter