Izvor: TANJUG
08.12.2022 u 15:31
0

„ČUVAĆEMO NAŠE KOSOVO I METOHIJU“: Siniša Mali istakao da je vojska nikad jača i da je Srbija ponosna na vojnike!

Predlogom budžeta za 2023. godinu predviđeno je ulaganje u najnoviju i najmoderniju opremu, kao i za obuku Vojske Srbije, rekao je danas u Skupštini Srbije ministar finansija Siniša Mali.

„MLADI SU PRIORITET VLADE SRBIJE“, SINIŠA MALI SAOPŠTIO LEPE VESTI ZA STUDENTE: Povećane studentske stipendije i krediti

Mali je odgovarajuchi na kritike opozicije rekao da je u “njihovo vreme” vojska unisstavana, te da su, kako je rekao, prodali i istopili od orudja i oružja sve što su mogli.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Sramota je da neko priča o rasporedu naših jedinica i o brojnosti naših jedinica u ovom trenutku. Kao da niste svesni u kom se trenutku naša zemlja nalazi, šta se sada dešava na teritoriji KiM. 

– Je l’ ste vi svesni šta radite? Uz to širite defetizam kad kažete naši pripadnici vojske odlaze, neće da se bore, neće da štite našu zemlju. Da li ste vi ljudi svesni šta radite, koliko uništavate svoju zemlju i radite protiv svoje zemlje, pa kao da vas neko, i verovatno i plaća da to radite”, prokomentarisao je Mali.

Mali je istakao i da je vojska danas nikad jača.

– Ponosni smo na našu Vojsku i naše vojnike i čuvaćemo naše Kosovo i Metohiju, poručio je Mali.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter