Izvor: HappyBSC
19.12.2022 u 20:14
0

GENERAL KASTRATOVIĆ U „AKTUELNOSTIMA“: „Očekivano je da će rat dugo potrajati jer Amerikanci žele preko građanskog rata u Ukrajini da oslabe Rusiju…“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova, toku specijalne vojne operacije, ali Bahmutu koji je ključna tačka sukoba.

Prof. dr Uroš Šuvaković u emisiji „AKTUELNOSTI“: Rusija je mogla da bude na meti i sasvim je razumljivo da Putin to nije mogao da dozvoli!

 Povodom ovim važnih tematika koje okupiraju svetsku javnost, svoj stručni sud pored pukovika Mirčete Jovanovića i pukovnika Miroslava Španovića, mišljenje je izneo i  prof. doktor Luka Kastratović – general, a on se tokom medijskog istupanja bazirao na reči predsednika Vladimira Putina koji je nedavno poručio da će u narednom periodu biti više delovanja po dubini fronta. 

 Ovaj rat je dugo pripreman, iako je u početku delovalo da će kraće trajati s obzirom na izglede rusku specijalne operacije, međutim došlo je do Kijeva, okružili su Ukrajinu. Sa angažovanjem velikih snaga oružja sa Zapada – SADA i NATO – a. Treba da imamo u vidu da je pre toga uvezeno oružje u Bugarsku, Rumuniju, posebno Poljsku, dovezeni su vojnici pre četrnaeste godine. Očekivano je da će rat dugo potrajati jer Amerikanci žele preko građanskog rata u Ukrajini da oslabe Rusiju, da ona istroši mnogo naoružanja, a sa Zapada da utroše staro naoružanje, da isprazne skladišta i pokrenu vojnu industriju – proizvodnju opreme, naoružanja – granata, raketa, i drugim sredstava, tako da je Putin još ranije rekao da će vratiti ono što im pripada, ono što je njihovo – istakao je, pa nastavio: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Drugim rečima, Amerikanci su postigli uspeh – zavladaj, pa vladaj. Ukrajinu su tako pripremali dugo godina, a treba da spomenemo da je Amerika pripremala napad na Istok još od Drugog svetskog rata – Teheranske konferencije. Čak su posle Drugog svetskog rata, pre uspostavljanja ravnoteže i Hladnog rata i kad su upotrebili one nuklearne bombe u Japanu, da su planirali sa 100 do 400 bombi upotrebe na Rusiji. U Ukrajini se sada sedmogodišnji kadeti obučavaju uz vojsku, kao i da mrze Rusiju i Ruse, ali i da ih smatraju teroristima. Rusi štite njihov narod uz strategiju preventivnog udara. Sada je front stabilizovan, trenutno je relativno zatišje, ali je teško da budemo neki stratezi, možemo samo komentarisati neke planove. Rusija se sprema za novu ofanzivu, da ostvari svoje planove – rekao je Luka Kastratović – general tokom gostovanja na televiziji Hepi. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter